Toggle Nav

CRYSTAL POWER | Kristalli verkkopussissa | Vaihtoehtoja

ei mikään
Voimakristalli

Punottu puuvillapussi & koristenaru

Saatavillavarastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
CRYSTAL POWER | Kristalli verkkopussissa
Alkaen 25,00 €
Tuotemerkkejä:
Kristallitalismaani

Hiottu kristalli verkossa, laita roikkumaan valitsemaasi paikkaan kauniista koruistenarusta.

Valittavanasti kolme erilaista: Vuorikristalli, ruusukvartsi ja ametisti

VUORIKRISTALLI : Jos henkesi tarvitsee valaistusta, Kirkkaan kvartsikiven, vuorikristallin, puhdistava energia tuo selkeyttä elämässäsi etsimiin asioihin. Se on erilainen kuin mikään muu kivi ja auttaa sinua ilmaisemaan aikeesi kristallinkirkkaalla selkeällä tavalla kuin koskaan ennen, niin itsellesi kuin maailmalle.

RUUSUKVARTSI : Ehdoton rakkaus ei tunne rajoja, kuten ruusukvartsi ja sen energiat tietävät aivan liiankin hyvin. Tämä kristalli ei symboloi vain romantiikkaa, vaan myös rakkautta perheeseen, uraan tai itse elämään. Tämä kivi rohkaisee myös tunteita, jotka liittyvät rakkauteen, kuten ystävällisyyttä ja anteeksiantoa. Jos haluat parantaa erimielisyyksiä muuten läheisissä ihmissuhteissa, tämä kristalli voi todella auttaa.

AMETISTI : Ametisti on voimakas kivi, joka voi herättää sinut korkeampaan viisauteen ja yhdistää sinut ohjaukseen fyysisen maailman ulkopuolelta. Päänsäryn ja nivelkipujen lievittämisen lisäksi ametistilla tuo myös rauhallisen tunnelman. Tästä syystä se on hyvä kristalli stressin lievitykseen ja edistää unta ja keskittymistä.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CRYSTAL POWER | Kristalli verkkopussissa | Vaihtoehtoja
WA button WA button