Toggle Nav
Ostoskori  

Maksutavat

Maksutavat 

Verkkomaksaminen


Voit maksaa tilauksesi seuraavilla verkkopankeilla: Nordea, Osuuspankki, Säästöpankki, POP-pankki, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, S-pankki, Ålandsbanken sekä LähiTapiola Pankki. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Checkout Finland Oy
Eteläpuisto 2 C, 33200 Tampere
Y-tunnus 2196606-6
OVT-tunnus 003721966066

Käyttäjän kannalta palvelut toimivat aivan kuin perinteinen verkkopankissa maksaminen.

PayPal

PayPal on maailmanlaajuinen online-maksunvälityspalvelu, jolla voit tehdä ostoksia verkossa entistä nopeammin, helpommin ja turvallisemmin pelkän sähköpostiosoitteesi ja salasanasi avulla. Et siis välttämättä tarvitse luottokorttia tai mitään muutakaan maksukorttia sitä varten, vaan ainoastaan pankkitilin. PayPal-tilin avaaminen ja ostosten maksaminen on maksutonta, niin että kuluja syntyy vain valuutan muunnosta ja vastaanotetuista maksuista.

Jos valitset maksutavaksesi PayPalin, sinulla tulee olla PayPal-tili. Voit luoda sen osoitteessa https://www.paypal.com/fi/home sivun ohjeiden mukaan.

PayPal-palvelussa ostosten tekeminen tapahtuu nopeasti ja helposti parilla hiiren klikkauksella, sillä henkilö- ja maksutietoja ei tarvitse syöttää uudestaan maksutapahtuman yhteydessä.  Se on myöskin turvallinen maksutapa, sillä palvelusta ei koskaan luovuteta henkilö- ja maksutietoja myyjälle: tälle jäävät ainoastaan sähköpostiosoitteesi ja toimitusosoitteesi.

PayPal lähettää onnistuneen maksun myyjän PayPal-tilille ja tilaus voidaan lähettää viipymättä.

Lasku- ja osamaksuvaihtoehdot

Klarna Lasku


Laskulla maksamisen yhtenä toteuttajana on Klarna. Asiakkaana sitoudut vastaamaan kaikista Klarna Lasku -maksutavasta aiheutuvista kuluista. Niitä ovat esimerkiksi korot ja muistutusmaksut. Lisätietoja Klarna Laskusta kuluineen saat osoitteesta https://www.klarna.com/fi/osta-klarnalla.

Veloitamme Klarna Laskun käytöstä maksutapalisän 4,90 euroa / tilaus. Tämä kulu palautetaan sinulle, jos palautat kaikki tilaamasi tuotteet. Siinä tapauksessa veloitamme kuitenkin toimituskulut - niitä ei palauteta takaisin.

Luottokortit

Verkkokaupassamme voit maksaa yleisimmillä luottokorteilla, Visalla ja Mastercardilla.