Ostoskori  

Toimitustavat

Toimitustavat

Käytämme tilausten toimittamiseen Postia. Pyrimme käsittelemään tilaukset nopeasti eli yleensä samana tai seuraavana mahdollisena arkipäivänä. Sitä varten tarvitsemme virallisen ja vakituisen osoitteesi. Mikäli haluat lähetyksen jonnekin muualle kuin vakituiseen osoitteeseesi, tilausosoiteeksi pitää lisätä c/o-merkintä.

Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan Nummelan varastosta heti tilauspäivänä (ennen klo 14 tehdyt tilaukset) tai viimeistään seuraavana arkipäivänä paketteina Postiin. Paketin normaali toimitusaika on 2 arkipäivää, mutta voit tarkistaa tarkemman toimitusajan Vihdistä omalle paikkakunnallesi Postin internetsivuilta.

 

Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Jos tuotetta ei löydy Nummelan varastostamme, etsimme sitä muista kaupoistamme, jolloin tilauksen toimitusaika on 2 arkipäivää pidempi. Jos siitäkin huolimatta jokin tilaamasi tuote olisi kokonaan lopussa, ilmoitamme siitä ensisijaisesti sähköpostitse ja mahdollisesti myös soittamalla sopiaksemme vaihtoehtoisesta tilaustuotteesta.


HUOM! Koska Posti ei jakele kirjepostia tiistaisin, viikonloppuna ja maanantaina tehdyt tilaukset saapuvat tavallisesti keskiviikkoisin.

Toimituskulut

Paketti / Posti: 7,90 €